Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

De prestaties van het afdichtingsringmateriaal hebben meerdere voordelen

De keuze van afdichtingsmateriaal is van groot belang voor de afdichtingsprestaties en de levensduur van de levensduur. De afdichtingsring heeft elasticiteit en veerkracht, mechanische sterkte, verlenging, sterke scheurweerstand, gemakkelijk te verwerken en vorm, en kannauwkeurige dimensies handhaven; En er verschijnen voortdurendnieuwe rubberen variëteiten. Bij het ontwerpen en selecteren moet u de kenmerken van verschillende rubbers begrijpen. Kenmerken, redelijke keuze.

advantage:

1. De afdichtingsring moet een goede afdichtingsprestaties hebben binnen de werkdruk en een bepaald temperatuurbereik en kan de afdichtprestaties automatisch verbeteren terwijl de druk toeneemt.

2. De wrijving tussen de afdichtingsring en de bewegende delen moet klein zijn en de wrijvingscoëfficiënt moet stabiel zijn.

3. De afdichtingsring heeft een sterke corrosiebestendigheid,niet gemakkelijk te ouder worden, lang beroepsleven, goede slijtvastheid en kan automatisch compenseren tot op zekere hoogtena slijtage.

4. Eenvoudige structuur, handig gebruik en onderhoud, zodat de afdichtring een langere levensduur heeft.

USE bereik:

hardware en kunststoffen, watertoevoer en drainage, HVAC, brandbestrijding, farmaceutische producten, schepen en andere pijplijnsystemen, auto's, motorfietsen, verschillende machines, huishoudelijke apparaten, elektronica, speelgoed, sportuitrusting, pneumatische componenten en sanitair, enz.

QQ图片20200606162747-1.jpg

voorgaand: Hoe u de vijf prestatie-antislipm...

volgende: Analyse van de vijf kenmerken van...