Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Waare zijn de uitstekende kenmerken en voordelen van aluminiumfolie die op grote schaal wordt gebruikt?

because van zijn uitstekende kenmerken, wordt aluminiumfolie veel gebruikt in voedsel, dranken, sigaretten, medicijnen, fotografische substraten, huishoudelijke dagelijkse benodigdheden, enz., en wordt meestal gebruikt als verpakkingsmaterialen; Elektrolytische condensatormaterialen; Warmte-isolatiematerialen voor gebouwen, voertuigen, schepen, huizen, enz.; Het kan worden gebruikt als decoratieve gouden en zilveren draad, behang en decoratieve handelsmerken voor verschillende kantoorbehoeften en lichte industriële producten. Aluminiumfolie is een zachte metalen film, dieniet alleen de voordelen heeft van vocht-proof, lucht-tight, schaduw, slijtvastheid, geurretentie,niet-toxic en smaakloos, enz., Maar ook vanwege de elegante zilveren-white-glans , het is gemakkelijk om prachtige patronen en verschillende kleuren te verwerken. Patronen worden eerder de voorkeur gegeven aan mensen. Vooralnadat de aluminiumfolie wordt verergerd met plastic en papier, zijn de afschermeigenschappen van de aluminiumfolie geïntegreerd met de sterkte van het papier en de warmte-sealability van het plastic, wat de afschermingsprestaties van waterdamp, lucht, ultraviolette stralen verder, verder verbetert en bacteriën dienodig zijn als een verpakkingsmateriaal. , Wat de toepassingsmarkt van aluminiumfolie enorm verbreedt. Aangezien de verpakte artikelen volledig zijn geïsoleerd van buitenlicht, luchtvochtigheid, lucht, enz., Zijn de verpakte items goed beschermd.

铝箔BOP807-0286.jpg

characteristische:

(1) Het oppervlak van de aluminiumfolie is Zeer schoon en hygiënisch, en geen bacteriën of micro-organismen kunnen groeien op het oppervlak.

(2) aluminiumfolie is eenniet-

toxisch verpakkingsmateriaal, dat in direct contact kan zijn met voedsel zonder gevaar voor de menselijke gezondheid.-

(3) aluminiumfolie is een geurloos en geurloos verpakkingsmateriaal, dat geen eigenaardige geur zal veroorzaken voor het verpakte voedsel.

(4) Als de aluminiumfolie zelfniet volatiel is, zal het en het verpakte voedselnooit Droog of krimpen.

(5) Het maaktniet uit op hoge temperatuur of lage temperatuur, er zal geen vetpenetratie in aluminiumfolie zijn.

(6) aluminiumfolie is een ondoorzichtig verpakkingsmateriaal, dus het is een goed Verpakkingsmateriaal voor producten die worden blootgesteld aan zonlicht, zoals margarine.

(7) aluminiumfolie heeft een goede plasticiteit, dus het kan worden gebruikt om producten van verschillende vormen te verpakken. Diverse vormen van containers kunnen ook willekeurig worden gemaakt.

(8) aluminiumfolie heeft hoge hardheid en hoge treksterkte, maar de scheursterkte is klein, dus het is gemakkelijk te scheuren.

(9) het aluminium. Folie zelf kanniet verwarmen, het moet worden gecoat met een verwarmbaar materiaal, zoals PE, om

sealing te verwarmen.

-(10) wanneer aluminiumfolie in contact komt met andere zware metalen of zware metalen, er kan zijn Bijwerkingen.-

advantage:

1. Batterijpolarisatie remmen, thermische effecten verminderen en de prestaties van de koers verbeteren;

2. Verlaag de interne weerstand van de batterij en vermindert de dynamische interne weerstandstijging tijdens de cyclus aanzienlijk;

3. Verbeter de consistentie en verhoog de levensduur van de batterij;

4. Verbeter de hechting tussen het actieve materiaal en de huidige collector en verminder de productiekosten van het poolstuk;

5. Bescherm de huidige collector van gecorrodeerd door de elektrolyt;

6. Verbeter de verwerkingsprestaties van lithium-ijzerfosfaat- en lithiumtitanaatmaterialen.

voorgaand: Wat zijn de voor de hand liggende...

volgende: Weet je - welke omgeving meer ges...