Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Waare zijn de uitstekende eigenschappen en voordelen van veel gebruikte aluminiumfolie?

Vanwege zijn uitstekende eigenschappen wordt aluminiumfolie veel gebruikt in voedsel, dranken, sigaretten, medicijnen, fotografische substraten, huishoudelijke dagelijkse benodigdheden, enz., en wordt het meestal gebruikt als verpakkingsmateriaal; elektrolytische condensator materialen; warmte-isolatiematerialen voor gebouwen, voertuigen, schepen, huizen enz .; Het kan worden gebruikt als decoratief goud- en zilverdraad, behangpapier en decoratieve handelsmerken voor verschillende soorten briefpapier en licht industriële producten. Aluminiumfolie is een zachte metaalfilm, dieniet alleen de voordelen heeft van vocht-dicht, luchtdicht, schaduw, slijtvast, geurbehoud,niet-giftig en smaakloos, enz., Maar ook vanwege zijn elegante zilverwitte glans. , het is gemakkelijk om mooie patronen en verschillende kleuren te verwerken. Patronen hebben meer de voorkeur van mensen. Vooralnadat de aluminiumfolie is gecompoundeerd met plastic en papier, worden de afschermende eigenschappen van de aluminiumfolie geïntegreerd met de sterkte van het papier en de hitteverzegeling van het plastic, wat de afschermprestaties van waterdamp, lucht en ultraviolette straling verder verbetert. en bacteriën dienodig zijn als verpakkingsmateriaal. , Wat de toepassingsmarkt van aluminiumfolie aanzienlijk verbreedt. Omdat de verpakte artikelen volledig geïsoleerd zijn van licht, vochtigheid, lucht etc. van buiten, zijn de verpakte artikelen goed beschermd.---

kenmerk:铝箔BOP807-0286.jpg

(1) Het oppervlak van de aluminiumfolie is extreem schoon en hygiënisch, en er kunnen geen bacteriën of micro-organismen op het oppervlak groeien.

(2) Aluminiumfolie is eenniet-giftig verpakkingsmateriaal dat in direct contact kan komen met voedsel zonder enig gevaar voor de menselijke gezondheid.

(3) Aluminiumfolie is een reuk- en reukloos verpakkingsmateriaal, dat geen eigenaardige geur aan het verpakte voedsel veroorzaakt.

-(4) Als de aluminiumfolie zelfniet vluchtig is, zal het en het verpakte voedselnooit drogen of krimpen.

(5) Het maaktniet uit bij hoge of lage temperatuur, er zal geen vet doordringen in aluminiumfolie.

(6) Aluminiumfolie is een ondoorzichtig verpakkingsmateriaal, dus het is een goed verpakkingsmateriaal voor producten die aan zonlicht worden blootgesteld, zoals margarine.

(7) Aluminiumfolie heeft een goede plasticiteit, dus het kan worden gebruikt om producten van verschillende vormen te verpakken. Verschillende vormen van containers kunnen ook willekeurig worden gemaakt.

(8) Aluminiumfolie heeft een hoge hardheid en een hoge treksterkte, maar de scheursterkte is klein, dus het is gemakkelijk te scheuren.

(9) Het aluminium folie zelf kanniet met hitte worden verzegeld, maar moet worden bekleed met een verwarmbaar materiaal, zoals pe, om te verwarmen

verzegelen.

(10) Wanneer aluminiumfolie in contact komt met andere zware metalen of zware metalen, kunnen er bijwerkingen.

-Voordeel:-

1. Voorkom batterijpolarisatie, verminder thermische effecten en verbeter de snelheidsprestaties;

2. Verminder de interne weerstand van de batterij en verminder aanzienlijk de toename van de dynamische interne weerstand tijdens de cyclus;

3. Verbeter de consistentie en verleng de levensduur van de batterij;

4. Verbeter de hechting tussen het actieve materiaal en de stroomcollector en verlaag de fabricagekosten van het poolstuk;

5. Bescherm de stroomafnemer tegen corrosie door de elektrolyt;

6. Verbeter de verwerkingsprestaties van lithiumijzerfosfaat- en lithiumtitanaatmaterialen.

voorgaand: Wat zijn de voor de hand liggende...

volgende: Weet u welke omgeving meer geschi...