Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Wat zijn de kenmerken van solide pc-borden?

solidPC Boardis een veelgebruikte engineering thermoplastisch, die wordt gekenmerkt door uitstekende mechanische, optische en thermische eigenschappen. Typische eigenschappen van massale vaste panelen van polycarbonaat omvatten lichtgewicht, slagsterkte, hoge transparantie, vlamvertraging, chemische stabiliteit, weerbestendigheid en thermische/fe-isolatiemogelijkheden.

Features:

light transmissie: de lichtdoorlaatbaarheid is 80%-90%, en het zal geen vergeling, fogging en slechte lichttransmissie veroorzaken bij blootstelling aan de zon.

weather resistentie: het oppervlak heeft een UV-proof co-extrudeed laag, die kan voorkomen dat de hars van vermoeidheid en vergeling veroorzaakt door zonlicht en ultraviolette stralen, en zorgen voor een weerbestendigheid van lange-term. De oppervlakte van het oppervlak Co-extrusion heeft chemische bindingen om ultraviolet licht te absorberen en deze om te zetten in zichtbaar licht, dat een goed stabiliserend effect heeft op plantenfotosynthese.

impact weerstand: de slagkracht is 250 keer dat van gewoon glas en 30 keer dat van plexiglass

flame vertraging: geen branddruppel, geen giftig gas.

temperatuur weerstand: kan worden gebruikt in het temperatuurbereik van-40 ℃ aan+120 ℃.

ortabiliteit: lichtgewicht, ongeveer 1/15th Van dezelfde dikte van glas, en kan direct koud zijn-formed, gemakkelijke en snelle constructie.

sound isolatie: het geluidsisolatie-effect is duidelijk, en het heeft een betere geluidsisolatie dan dezelfde dikte van glas en acryl bord. Onder dezelfde dikte is de geluidsisolatie van pc-bord 3-4dB hoger dan die van glas.

DSC09742.jpg

applicaties:

1) industriële gebouwen, industriële workshops, magazijnen, dakverlichting.

2) Moderne agrarische kas, moderne landbouwfaciliteiten boerderij, groen ecologisch restaurant, kas.

3) Gemeentelijke constructie van verlichtingscorridors, carports, luifels, geluiddicht scherm Wachtuinen, informatiekiosken, wegen, treinstations, viaducten.

4) Verlichting van sportvelden, buitenzwembaden en stadions

5) Commerciële toepassing Architectonische decoratie, toneelontwerp, tentoonstellingslay-out, verkeersborden, productweergave, reclame lichtdoos.

6) bezetten binnen- en buitendecoraties, Particuliere woningverlichting, binnenplafonds, overdekte scheidingen, doucheruimtes, binnendeuren en ramen, zonkamers, regenopvang en schoorsteencoraties.

7) Beveiligingsfaciliteiten Gevetten, Banken, Security Tellers, Sieradenwinkels, Museumbeveiliging, Anti

deft Windows, Pol Ice Riot-schilden, industriële machines, chirurgische behuizingen.-


voorgaand: Hoe statische elektriciteit door ...

volgende: Weet u wat voor soort engineering...