Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Wat zijn de voordelen van taai en waterbestendig kraftpapier op veel manieren?

krAft papier is een taai, water-resistant verpakkingsdocument met een bruinachtige-yellow color en een breed scala aan toepassingen. Het wordt vaak gebruikt om papieren zakken, enveloppen, werkmappen, recordhulzen, bestanden en schuurpapier te maken. De belangrijkste kwaliteitseisen zijn flexibiliteit en kracht, hoge burstweerstand en het vermogen om meer spanning en druk te weerstaan ​​zonder te breken. Kraftpapier heeft een hoge treksterkte, zoals enkele glans, dubbele glans, strepen en geen granen. Hoofdzakelijk gebruikt voor het verpakken van papier, enveloppen, papieren zakken, enz. En Druk op DRUM-voeringen, enz.


ADVantage:

1. Het papier is vlak en schoon. Geen plooien, rimpels, gaten, zand, enz., Om de kwaliteit van de glasplaatniet te beïnvloeden.

2. De warme dringen heeft een goede elasticiteit en een hoge vlakheid, die de kwaliteit van het indrukken en de snelheid van afgewerkte producten aanzienlijk kan verbeteren.

3. De prestatie van de warmteoverdracht is stabiel, uniform en geen fluctuatie en de warmteoverdrachtsnelheid is matig.

4. Het einde van het rolpapier is vlak,niet meer dan 2 gewrichten per rol.


kraft papier wordt gebruikt in verschillende industrieën, zoals chemicaliën en machines, vooral in de voedselverpakkingsindustrie.

kracht Papiergebruik: Kraftpapier wordt veel gebruikt in verschillende verpakkingsbenodigdheden, zoals papieren zakken, handtas kraftpapier, kleurvakken, geschenkdoos kraftpapier, afdrukken kraftpapier,notebook kraftpapier, werkboek kraftpapier en speciaal kraftpapier voor enveloppen.

Voor de verpakking van bevroren voedsel, het gebruik van hoog

strengze materialen als verpakking is ook de belangrijkste overweging. Dit materiaal moet bestand zijn tegen de thermische uitzetting en samentrekking tijdens het vries van de lage

temperatuur en hoge

temperatuur smelten en voorkomen vervorming, vervorming, rimpeling en overmatige vochtabsorptie. De toestand van het voedsel. Uit deze aspecten is het originele kleurkraftpapiernog meer geschikt dan SBS-papier.---

voorgaand: Weet je - welke omgeving meer ges...

volgende: Wat zijn de kenmerken en effecten...