Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Wat zijn de voordelen van PP-film?

about PP Film

PP-film is een soort verf-free meubels oppervlakte-applicatie decoratieve film gemaakt van polypropyleen. Het visuele effect is vergelijkbaar met die van houtfineer. Het is zeer geschikt voor platte plak, verpakking en voorwaardelijke 3D-blister. De achterkant kan met lijm worden gecoat en de behandeling van de kleefstof kan de hechting tussen de film en verschillende werkstukken bevorderen, waardoor het product duurzamer wordt. Het grootste voordeel van milieuvriendelijke PP-film is dat het wordt afgebroken wanneer gerecycled, en alleen water en kooldioxide vrijgeeft wanneer het is verbrand en produceert geen giftig gas, dat goednieuws brengt aan het milieu.


advantage:

1. Gezond enniet-toxic:niet-toxic, geen eigenaardige geur, geen zware metalen schadelijke stoffen zoals lood, chroom, enz., Kan in direct contact zijn met voedsel, uitstekende milieuprestaties, branden laat geen giftige gas"dioxin"vrij , geen schade aan het milieu en het menselijk lichaam.

2. Waterdicht en vocht-Proof: het heeft uitstekende afdichtingseigenschappen, heeft de functies van het blokkeren van waterdamp en het blokkeren van de afgifte van formaldehyde, en uitstekende waterdichte, vocht-proof en milieubescherming.

3. Koude weerstand en hittebestendigheid: sterk koude weerstand, geen verbrossing in de winter bij minus 30 graden; Geen vervorming onder hoge temperatuur 130 graden.

4. Anti-scratch en slijtvastheid: uitstekende mechanische eigenschappen, sterke weerstand tegen buigende vermoeidheid, sterke anti-nfrictiecoëfficiënt, 5 Newton zwaartekracht krassen zonder sporen te verlaten.-

5. Oliebestendigheid en eenvoudige reiniging: hoge dichtheid, sterke hittebestendigheid, gemakkelijk te reinigen van olievlekken en goede vlekkenweerstand.

6. Heldere kleuren: goede chemische stabiliteit, reageertniet met de meeste chemicaliën en onderhoudt duurzame heldere kleuren.

7. Mooie textuur: sterke oppervlaktetextuur en realistische aanraking, die verschillende ontwerpconcepten van ontwerpers kunnen realiseren.

8. Isolatieweerstand: Hoog

frequentie-isolatieprestaties zijn uitstekend, omdat hetnauwelijks water absorbeert, de isolatieprestaties wordenniet beïnvloed door temperatuur, de diëlektrische coëfficiënt is hoog, en de weerstand tegen spanning en boog is goed.-

9. Sterke plasticiteit: de daaropvolgende verwerking is eenvoudig en handig, plat vastklevend, verpakking, blister kan worden gebruikt en vouwweerstand.

10. Aan maatwerk van

demand: het kan voldoen aan de klant-&39; s gepersonaliseerde ontwerpbehoeften en op maat gemaakte productie.#


pp film positionering

1. Geavanceerde technologie: de eerste toepassing van de eerste toepassing van water

based inkten, membraanproductoppervlakte behandelingstechnologie, membraanproductkalandertechnologie, hoog

tech-inhoud en werkelijke investeringen in milieubeschermingstechnologie.

&2. Groene milieubescherming: inkt, zelfklevend, technisch proces, verpakking, milieubeschermingsvereisten worden genomen als denorm voor implementatiebeoordeling in elke schakel om ervoor te zorgen dat het product echt veilig, groen en milieuvriendelijk is.#-3. Uitstekende kwaliteit: het product is gezond,niet-toxic, scratch

resistant, draag

resistant, waterdicht, vocht

proof, koud

resistant, gemakkelijk schoon te maken, en heeft sterke plasticiteit.----

voorgaand: Waare is de toepassing van P...

volgende: Polyesterfilm (PET) zal wijzen op...