Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Wat zijn de voordelen van PP-film?

Over PP-film

PP film is een soort verf-gratis meubilair oppervlakte toepassing decoratieve film gemaakt van polypropyleen.Het visuele effect is vergelijkbaar met dat van houten fineer.Het is zeer geschikt voor platte plakken, verpakking en voorwaardelijke 3D blister.De achterzijde kan worden bedekt met lijm, en de behandeling van de lijm kan de hechting tussen de film en diverse werkstukken bevorderen, waardoor het product duurzamer wordt.Het grootste voordeel van milieuvriendelijke PP-film is dat het afbreekbaar is wanneer gerecycleerd, en alleen water en kooldioxide laat vrijkomen bij verbranding, en produceert geen giftig gas, wat goed nieuws voor het milieu brengt.


Voordeel:

1. Gezond en niet-toxische: niet-toxische, geen bijzondere geur, geen zware metalen schadelijke stoffen zoals lood, chroom, enz. kunnen direct in contact komen met voedsel, uitstekende milieuprestaties, verbranding geeft geen giftig gas vrij"dioxine"geen schade aan het milieu en het menselijk lichaam.

2. Watervrij en vocht-bewijs: Het heeft uitstekende afdichting eigenschappen, heeft de functies van het blokkeren van waterdamp en het blokkeren van de afgifte van formaldehyde, en uitstekende waterdicht, vocht-de bescherming van het milieu.

3. Koude weerstand en warmteweerstand: sterke koude weerstand, geen embritting in de winter met min 30 graden;geen vervorming onder hoge temperatuur 130 graden.

4. Anti-krassen en slijtvastheid: uitstekende mechanische eigenschappen, sterke weerstand tegen buigvermoeidheid, sterke anti-wrijvingscoëfficiënt, 5 Newton zwaartekracht krassen zonder sporen achter te laten.

5. Oliesistentie en eenvoudige reiniging: hoge dichtheid, sterke hittebestendigheid, gemakkelijk te reinigen olievlekken, en een goede kleurweerstand.

6. Heldere kleuren: Goede chemische stabiliteit, reageert niet met de meeste chemicaliën, en onderhoudt blijvende heldere kleuren.

7. Mooie textuur: sterke oppervlakte textuur en realistische aanraking, die verschillende ontwerpconcepten van ontwerpers kan realiseren.

8. Isolatie-resistentie: hoog-de frequentie isolatie prestaties zijn uitstekend, omdat het nauwelijks water absorbeert, de isolatie prestaties niet worden beïnvloed door temperatuur, de diëlektrische coëfficiënt is hoog, en de weerstand tegen spanning en boog is goed.

9. Sterke plasticiteit: de latere verwerking is eenvoudig en handig, vlakke steken, verpakken, blisterverpakking en vouwbestendigheid.

10. aan-aanpassing van de vraag: het kan voldoen aan de klant'.gepersonaliseerde ontwerpbehoeften en aangepaste productie.


PP filmpositionering

1. Geavanceerde technologie: de industrie'.s eerste toepassing van water-op basis van inkt, membraanproduct oppervlaktebehandeling technologie, membraanproduct kalendertechnologie, hoog-technische inhoud en daadwerkelijke investeringen in milieutechnologie.

2. Groene milieubescherming: Inkt, lijm, technisch proces, verpakking, milieu-eisen worden in elke schakel beschouwd als de uitvoeringsnorm om ervoor te zorgen dat het product echt veilig, groen en milieuvriendelijk kan zijn.

3. Uitstekende kwaliteit: Het product is gezond, niet-toxisch, kras-resistent, slijtage-resistent, waterdicht, vocht-bewijs, koud-resistent, gemakkelijk te reinigen, en heeft een sterke plasticiteit.


voorgaand: Waare is de toepassing van P...

volgende: Polyesterfilm (PET) zal wijzen op...