Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Wat zijn de voordelen van EFR75 Isolatieblad?

PC: het is een amorfe thermoplastische hars met uitstekende uitgebreide prestaties. Het heeft uitstekende elektrische isolatie, extensibiliteit, dimensionale stabiliteit en chemische weerstand, hoge sterkte, hittebestendigheid en koude weerstand en hoge temperatuurbestendigheid van 135 graden. , Lage temperatuur weerstand tegen-40 graden, zelf-extinguishing, vlamvertragend,niet-toxic, milieubescherming en andere voordelen.

1. LichttransmissieDe lichtoverdracht van PC-bord kan tot 89% bereiken, wat zo mooi is als glas.

2. SlagbestendigheidDe impactsterkte is 220 keer dat van gehard glas, en er zullen geen scheuren zijn, zelfs als het twee meter onder een hamer van 3 kg valt.-

3. Anti

ultraviolet-stralen-De pc is gecoat met een anti-nultraviolet coating, die de penetratie van ultraviolette stralen kan blokkeren en geschikt is voor het beschermen van producten.-4. Lichtgewicht

De specifieke zwaartekracht is slechts de helft van die van glas, wat de kosten van transport-, installatie- en ondersteuningsframe opslaat.

5. Vlamretardant

-National Standard, de PC-bord zal zelf-EXTULULIENna het verlaten van het vuur, en er zal geen giftig gas worden geproduceerd wanneer het brandt.--PERFORMANIATIE: Vlamvertragende, hoge temperatuur weerstand, isolatie, afdichting en andere multi-functions, geschikt voor verschillende elektronische en elektrische fabrieken.

conmon kleuren: wit, zwart, transparant, mat, speciale kleuren kunnen worden aangepast.-

thickness: 0.05

0.5mm

forming: IT Kan worden gevormd volgens de eisen van de klant, enkel-sided en dubbele

sided gelijmd of geplakt met andere materialen.

--

voorgaand: Het verschil tussen dubbelzijdige...

volgende: FR700 (PC) Isolatiebladproducten ...