Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Wat zijn de voor- ennadelen van PC-film?

PC-film is de afkorting van polycarbonaatfilm, het is een amorf, geurloos,niet--toxisch, zeer transparant kleurloos of geelachtig thermoplastisch technisch kunststof.

advantage:

. Heeft uitstekende fysieke en mechanische eigenschappen, vooral uitstekende slagvastheid , hoge treksterkte, buigsterkte en compressiekracht; Goede hittebestendigheid en lage temperatuurbestendigheid, stabiele mechanische eigenschappen in een breed temperatuurbereik, maatstabiliteit, elektrische eigenschappen en vlamvertraging, lange-term gebruik bij-60~120 ℃; Geen voor de hand liggend smeltpunt, in een gesmolten toestand bij 220-230 ℃; hoge stijfheid, hoge hars smeltviscositeit; Lage waterabsorptie en lage krimp, kleine engerd, hoge dimensionalenauwkeurigheid, goede dimensionale stabiliteit, lage permeabiliteit van de film; zelf-exinguishing materiaal; stabiel tot licht, maarniet bestand tegen ultraviolet licht, goede weerbestendigheid; Olie- en zuurweerstand.

disAdvantages:

De vermoeidheidsterkte is slecht, stress-kraken is gemakkelijk te voorkomen, en de slijtvastheid is slecht. Slechte weerstand tegen oplosmiddelen,niet bestand tegen sterke alkalis, oxiderende zuren, aminen en ketonen, oplosbaar in gechloreerde koolwaterstoffen en aromatische oplosmiddelen, en vatbaar voor hydrolyse en een lange tijd in water.

DSC09720.jpg

pc film Gebruik

1. Flame

retardant PC-film wordt gebruikt voor de isolatie van het vermogenssysteem, de isolatie van de diskdrive, toetsenbordisolatie, de isolatie van TV-display en Computer Motherboard-isolatie. Op grote schaal gebruikt in elektronische componenten, elektrische behuizingen, schakelpanelen, aansluitdozen en opladerbijlagen, automotive-instrumentatie en paneelafdrukken met vlam/retardant-vereisten.-

2. Drukkerij Frosted PC-film is geschikt voor speciaal afdrukken, helmen, tekens,naamplaatjes, beschermende afdekkingen, enz.

3. Anti

SCRATCH PC Film gebruikt: Vensterlenzen voor mobiele telefoons, MP3, MP4, DVD, Achtergrondverlichting en andere elektronische producten-

voorgaand: Polyesterfilm (PET) zal wijzen op...

volgende: De vele voordelen van zwarte en w...