Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Special-Purpose Isolating Paper MOET Sommige kenmerken hebben die anders zijn dan andere papiersoorten

insulating Paper is meestal een vel-like materiaal gevormd door plantenvezels, minerale vezels, synthetische vezels of hun mengsels, die worden gedeponeerd op een papiermachine via water of andere media. Isolerend papier heeft een hoge scheursterkte, lage verlenging en goede isolatie. Daarom wordt het veel gebruikt als isolerend materiaal in motoren, kabels, condensatoren en transformatoren. Het wordt ook gebruikt voor isolatiematerialen zoals laminaten, composieten en prepregs. De hoofdbestanddelen. In de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van de energiesector, hebben moderne elektriciteitsopbouwapparatuur en krachtoverbrengingsapparatuur ontwikkeld in de richting van High-voltage en Grote-capacity. Met de snelle ontwikkeling van wereldwetenschappen en technologie zijn een verscheidenheid aan hoge-performance synthetische vezels ontwikkeld en geproduceerd en toegepast op de papierindustrie, metname de toepassing van aramide isolerende papier is de meest voorkomende en succesvolle.

DSC09958.jpg

duenaar het speciale gebruik van isolerend papier, moet het een aantal kenmerken hebben die anders zijn dan andere papieren typen, voornamelijk, inclusief mechanische eigenschappen, elektrische eigenschappen en thermische stabiliteit.

mechanisch gedrag:

insulating Paper zal door verschillende worden beïnvloed externe krachten tijdens gebruik. Het isolerende papier dat wordt gebruikt in hoge-voltage en grote-capaciteitsgeneratoren moeten bijvoorbeeld bestand zijn tegen hoge mechanische stress veroorzaakt door hoge-speed rotatie, starten en stoppen en plotselinge korte circuits, dus hogere mechanische eigenschappen zijn vereist. , Voornamelijk inclusief treksterkte en verlenging bij pauze.

thermal stabiliteit:

thermal stabiliteit is een zeer belangrijke indicator van isolerend papier en een belangrijke factor bij het verouderen van lage-voltage-isolatie, die zijn levensduur bepaalt. Ondernormale bedrijfsomstandigheden heeft de elektrische veldsterkte slechts een kleine invloed op het isolatievergoedingsproces. Isolerend papier gebruikt in een relatief hoge temperatuuromgeving voor een lange tijd zal bros worden door thermische veroudering, en verliest geleidelijk zijn mechanische en elektrische eigenschappen.

electrische prestaties:

insulating papier wordt veel gebruikt in elektrische apparatuur, dus moet aan bepaalde elektrische eigenschappen voldoen. De elektrische eigenschappen van isolerend papier verwijzennaar de polarisatie, geleidbaarheid, diëlektrische verlies en afbraakkarakteristieken in het kader van de werking van een elektrisch veld.

De eigenschappen van isolerend papier zijn onderling verbonden en kunnenniet afzonderlijk worden bekeken. In het proces van het selecteren en ontwikkelen van materialen is hetnoodzakelijk om de voor- ennadelen van verschillende materialen volledig in evenwicht te brengen. Om isolerend papier met goede elektrische eigenschappen te produceren, is hetnoodzakelijk om de aanwezigheid van metaalionen en andere onzuiverheden, bubbels en vocht tijdens het productieproces te vermijden, en het isolerende papier moet een hoge uniformiteit hebben.


N

voorgaand: Het verschil in de kenmerken en v...

volgende: Het verschil tussen Eva-schuim en...