Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Longhua PC Isolatieblad Veel Model Classification verschillen

pc isolatieblad classificatie

1. Longhua PC-835, 835F, 832, 832F, 836 drukkerijenfilms en -vellen kunnen een verscheidenheid aan gestructureerde oppervlakken bieden. Deze texturen hebben slijtvastheid en kunnen worden gebruikt in LED-apparatuur.

2. Longhuapc-870 (870-83)/770F is een ondoorzichtige zwarte vlam-retardant polycarbonaatfilm, die voldoet aan de EU-ROHS-richtlijn en strikte UL-veiligheidsvoorschriften. Het kan op grote schaal worden gebruikt voor isolatie en afscherming van de voeding, tv/monitor, business machine, enz. Onder hen worden Longhua PC-870 (870-83) producten op grote schaal gebruikt voor het afdrukken op panelen met vlam-retardant-vereisten vanwege hun goede kwaliteitskwaliteit. De brandclassificatie is 94v-0.

3. PC-isolatieblad (IMD813, 832, 811) LONGHUA PC-IMD813, 832, 811, 32, 13, 11 is een legering Materiaalfilm gemaakt van polycarbonaat/polyester in verschillende proporties. IMD-serie-films hebben uitstekende koude vormbaarheid, en kunnen worden gebruikt voor MD in-film decoratie door middel van hoge-Fdrukvorming of hydraulische vorming. Het heeft ook een uitstekende ductiliteit en chemische weerstand, waardoor het op grote schaal wordt gebruikt. PC-isolatieblad Toepassingen: Automotive-onderdelen, communicatie, elektronica, membraanschakelpanelen, draagbare apparaten,naamplaatjes, knoppen, touchpanelen, enz.

4.longhua pc-870-83b, is een zwarte vlam-retardant polycarbonaatfilm, UL94 Brandrating bereikt VTM-0, en voldoet aan de EU-ROHS-richtlijn, PC-isolatieblad kan op grote schaal worden gebruikt in voedingen, TV/monitors, Business Machines, enz. Fit isolatie en afscherming. Onder hen worden Longhua PC-870-83b-producten op grote schaal gebruikt in paneelafdrukken met vlamvertragende vereisten vanwege hun goede uiterlijkkwaliteit.

5. Longhua PC-813, 813F, 815 drukkerijen SEA-films en lakens kunnen een verscheidenheid aan gedraaide oppervlakken verschaffen, deze texturen hebben slijtvastheid, pc-isolerende lakens kunnen worden gebruikt voor LED-apparatuur. Longhua PC-813 kan ook producten produceren met de dunste 0,05 mm vanwege het speciale productieproces. De brandclassificatie is 94V-2.

6.longhua pc-1811t/HC dubbele-sided high-polished film en plaatproducten worden geproduceerd in een laag-stress-proces in een schone kamer van 10.000-level en de gebreken op de Filmoppervlak wordt gedetecteerd en gelegen door een online defectscanner om onzuiverheidsafwijkingen effectief te regelen. De interne stress en oppervlaktespanning van het product is laag en de oppervlakte-energie is uniform. Tegelijkertijd wordt het dubbele-GREDE opto-elektronische product-grade antistatische beschermende film gebruikt om pc-defecten die door de beschermende film de grootste mate worden veroorzaakt. Het isniet alleen ideaal voor LED/LCD Windows en afdruktoepassingen. De keuze is de ideale keuze voor galvaniseer- en coatingverwerking van groene vellen. De brandclassificatie is 94v-2.

7.longhua pc-811 Dubbele-SHE-811 Dubbele/SHE-811 Dubbele-sided gepolijst zeefilm en plaatproducten worden geproduceerd in een schone ruimte met een lage

stress-proces, en de gebreken op het filmoppervlak worden gedetecteerd, geclassificeerd , en gelegen door een online defectscanner, die het LED

LCD-venster en de achterkant ideaal is voor het afdrukken van applicaties, zoalsnaamplaten van huishoudelijke apparaten, audioDSC09900.jpgvisuele apparatuur en autodashboards. Bovendien, met behulp van verschillende elektrische vormverwerking en -drukproductie, worden de verschillende veiligheidsprincipes gebruikt voor esthetische decoratie en optische effecten, en de brandclassificatie is 94v

2. \\ N \\n \\n \\n

voorgaand: Milieubescherming PC Flame Retard...

volgende: Na de verbetering van de Frosted ...