Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Hoe de levensduur van isolatiemaper?te verlengen

we weten dat in hetnormale toepassingsproces van een product de levensduur van de levensduurniet alleen de voortgang van gerelateerde projecten zal beïnvloeden, maar ook de kosten van ondernemingen op dit gebied beïnvloeden, wat erg kritisch is. Daarom is het erg belangrijk om de levensduur van het product effectief uit te breiden. Het volgende zal enkele maatregelen invoeren om de levensduur van isolerend papier uit te breiden.

(1) Plaats hetniet in direct zonlicht. Sommige vrienden willen het isolerende papier eruit halen en het drogen omdat het isolerende papier voor een lange tijd op één plaats is opgeslagen. In het algemeen kan het worden blootgesteld aan direct zonlicht, wat schadelijk is voor de prestatiekenmerken van isolerend papier en geen voordeel heeft. Het moet op een koele plaats worden gedroogd.

(2) let op de opslagomgeving. Veel vrienden houden het lange tijd in het magazijn ennegeren de droogte van de lucht en de vochtigheid van het milieu. Over het algemeen is een meer geschikte milieuconditie dat de vochtigheid van de luchtniet hoger mag zijn dan 70%, bij voorkeur ongeveer 25 graden.

(3) let op de gebruiksgrenswaarde van het product. Wanneer het meer dan 160 graden overschrijdt, is het waarschijnlijk vervormd, dus het isnoodzakelijk om aandacht te besteden aan de gebruikstemperatuur van de gebruik.

(4) let op onderhoud. Onderhoud is eigenlijk bescherming plus onderhoud, die aantoont dat onderhoud ook erg belangrijk is.

NIN-bevel om de levensduur van isolerend papier effectief uit te breiden, is hetnoodzakelijk om directe blootstelling te voorkomen, aandacht te schenken aan de opslagomgeving en let op Dagelijks onderhoudswerkzaamheden. Let bovendien aandacht aan gestandaardiseerde bewerkingen tijdens gebruik, om hetnormale gebruikseffect ervanniet te beschadigen of te beïnvloeden.


voorgaand: Weet je wat de kenmerken zijn van...

volgende: Het verschil in de kenmerken en v...