Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Hoeveel weet u over het belangrijkste toepassingsbereik van thermisch geleidende siliciumfilm?

De thermisch geleidende siliconenfilm wordt ook de thermisch geleidende siliconenpad genoemd. De thermisch geleidende siliconenfilm heeft een goede thermische geleidbaarheid en High-level-drukweerstand. Het is een thermisch geleidend materiaal met grote fabrikant en bruikbaarheid. Silicon is de oudenaam van silicium. Siliconen worden over het algemeen silicagel genoemd op het vasteland van China. Thermisch geleidend siliconenblad is een van de soorten silicagel. In Taiwan en andere Aziatische regio's wordt het thermisch geleidende siliconenbladnog steeds thermisch geleidende siliconenfilm genoemd. Tegelijkertijd speelt het ook de rol van isolatie, schokabsorptie, afdichting, enz., Die aan de ontwerpeisen van apparatuur Miniaturisatie en Ultra-thinness kan voldoen. Het is extreem vervaardigd en bruikbaar en heeft een breed scala aan diktes. Het is een uitstekend thermisch geleidend vulmateriaal.

硅胶片BOP811-0313.jpg

-

main functies:

insulatie, warmtegeleiding, slijtvastheid, vlamvertragend, spleetvulling, compressieweerstand, demping, enz.

-figures:

good thermische geleidbaarheid; Zachte en hoge samendrukbaarheid, kan worden gebruikt als schokdemper; Zelf-adhesive, geen bevestigingsinrichting; eenvoudige constructie; elektrische isolatie; voldoen aan RoHS en UL-milieueisen; Kan een verscheidenheid aan diktemogelijkheden bieden.

Product gebruik:-

used in elektronische apparaten, automobielmachines, enz. Als warmtedissipatie en isolatiedelen, kunnen lange tijd worden gebruikt zonder corrosie tot metalen componenten, en als elke Materiaal dat moet worden gevuld en warmtedissipatiemodules.

-1. TFT-LCD-notebookcomputer, computerhost

2. POWER-apparaten (voeding, computers, telecommunicatie), automotive elektronische modules (motorwissers) vermogensmodules, hoog Power voedingen, rekenmachine-toepassingen (CPU, GPU, USICS, harde schijven) en alle plaatsen die moeten worden gevuld voor warmtedissipatie Toegepast op geïntegreerde circuits

\\n3. De Heat \\ Ngenerating Power-apparaten die worden gebruikt in elektronische producten en elektronische apparatuur (geïntegreerde schakelingen, power buizen, thyristors, transformatoren, enz.) Zijn innauw contact met warmtedissipatiefaciliteiten (warmtezakken, aluminium omhulsels, enz.) Om een ​​betere thermische geleidbaarheid te bereiken \\n \\n4. High \\ NPower LED-verlichting, High \\ Npower LED-schijnwerpers, straatverlichting, fluorescentielichten, enz. \\ N \\ Nttypical applicatie: klanten kunnen een thermisch geleidende siliconenplaat kiezen met een geschikte dikte volgens de kloof tussen het verwarmingselement en de koellichaam , met een temperatuurweerstand van \\n \\n

voorgaand: Kent u iets over de kenmerken en ...

volgende: Wat zijn de voor de hand liggende...