Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Vijf belangrijke eigenschappen van Milky White Pet Film Polyester Film

milky wit PET Film Polyester Film (voornamelijk bezig met melkachtige witte dierenfilms zoals DuPont in de Verenigde Staten en Toray in Japan): ook bekend als reflecterende dierenfilm, parel Pet-film, pure melkachtige witte PET-film, er zijn (transparant, ondoorzichtig, reflecterend drie wit PET-filmmateriaal), geschikt voor achtergrondverlichting Foto-elektrische verlichting lampdoos Materiaal: het wordt gemengd met dimethyl-tereftalaat en ethyleenglycolplakken en speciale polyester-masterbatch in een bepaalde verhouding, verwarmd met de hulp van verwante katalysatoren en ondergaat het transverestering en Een film gemaakt door vacuüm polycondensatie en biaxiale stretching. Het heeft een uitstekende hittebestendigheid, dimensionale stabiliteit en lage lichtdoorlatendheid. Het is op grote schaal gebruikt in het afdrukken van filmbases, reclamefilmbases, digitale inkjet, magnetische kaarten, labels, membraanschakelaarsteunen en andere industrieën. Specificaties: kan DIE-CUT zijn en verwerkt volgens de eisen van de klant

PET Mylar Flakes: de samenstelling is een film gemaakt van dimethyl-tereftalaat en ethyleenglycol, verwarmd met behulp van verwante katalysatoren, via transverestering en vacuüm polycondensatie en biaxiaal uitgerekt .

1. Mechanische eigenschappen-high sterkte, vermoeidheidsweerstand, dimensionale stabiliteit en kleine kruipen.

2. Verouderingsweerstand-De verbeterde UL-temperatuurindex bereikt 120~140 ℃ (lange-term buitenveroudering is ook erg goed).

3. Solvent Resistance-no Stress Cracking.

4. Stabiliteit voor waterit is gemakkelijk te ontbinden in water bij hoge temperatuur (gebruik voorzichtigheid in hoge temperatuur en hoge luchtvochtigheid).

5. Isolatieprestaties-excellent (natte en hoge temperatuur kunnen stabiele elektrische prestaties onderhouden).

主图3.jpg

voorgaand: Wat zijn de vaste gebieden voor d...

volgende: Breed applicatiebereik van PP-iso...